trademarkt
Magyar (HU)Deutsch (DE)English (EN)

beautyeffect

tanfolyam alap
BODY KURZUS

Élj!

Célja: A START kurzuson elsajátított ismeretek speciális irányú továbbfejlesztése, nevezetesen az emberi testrészek rezgéseinek megismerése és működésének megsegítése.

Ezen a kurzuson megtanulod, hogy a test szerveinek kapcsolata, az idegeken futó agyi impulzusok isbody érzékelhetőek. Frekvenciájuk alapján megkülönböztethetőek a rajtuk képződött problémák, elváltozások, funkciózavarok. Egy szóval megállapíthatóak a legkülönfélébb testi tüneteket kiváltó okok.

A BODY kurzuson megtapasztalod, hogy az emberi szervezet egy hatalmas labirintus, amelyben minden összefügg mindennel. Ennek az agy az irányító központja, mely a hozzá érkező üzenetekre reagálva küldi tovább az utasításait a szerveknek. A testen belüli üzenetváltás rezgések formájában zajlik az idegpályákon.

A tanfolyamon elsajátítod ezen „üzenetek” felismerését. Az emberi test egy nyitott olvasókönyv lesz számodra, ha az itt bemutatott technikákat rendszeresen gyakorlod!
Több tudomány felhasználásával a résztvevők megtanulják az EMBERI ÉRZÉKELÉS FELSŐFOKON módszerrel végrehajtani a következőket: akupunktúra,- akupresszúra,- nemes kőgyógyászat,- csonthelyremozgatás alapjait és az igazi hosszú élet titkát, a speciális TELJES TESTKEZELÉST.

A kurzus végén a sok gyakorlatnak köszönhetően képes leszel például arra, hogy az EMBERI ÉRZÉKELÉS FELSŐFOKON képességének alkalmazásával csupán rezgéseik alapján megtaláld és felismerd a blokkokat saját magukon, vagy másokon. Sőt, azok kioldásának módját is megtanulod!
Az idegpontok gyakorlása és visszaellenőrzése az ember nagyságú akupunktúra demonstrációs babán nagyon hasznos a diagnózis megállapításánál.

A felszabaduló idegpályákon áramló agyi impulzusok úgy befolyásolják a sejtcseréket, hogy az előnytelen elváltozásokat lebontva épülnek tovább az új sejtek. Ennek eredménye: totális visszafiatalodás, ideális testforma kialakulás, csupán az idegek stimulálásával.

A kurzus elvégzése új dimenzióba helyezi az egészség, a hosszú élet és szépség fogalmát.

A végzettek egy hasznos és különleges érzékelési technikával lesznek gazdagabbak, melyet éppoly eredményesen alkalmazhatnak a szakemberek gyógyító- és testszépítő tevékenységük hatékonyabbá tételére, mint mások önmagukon, ideális testi-lelki állapotuk elérése céljából.

Tanácsadói, kiegészítő tevékenységek és felhasználásai: nemes kövek, öntvények-ékszerek, a földkisugárzás bemérése-levédése, egyedi esetekben táplálkozási tanácsok, gyógynövények, vitaminok, gyógyszerek, vizek egyéni anyagi vizsgálata.

A világon páratlan tudásra teszel szert!

A BODY kurzus időtartama: 4x6 óra
Ára: 64.000 Ft a kurzus kezdésekor
Csoportok jelentkezése esetén az időpont és a helyszín az igények szerint választható! (személyes egyeztetés szükséges)
Egy csoport minimum létszáma 10 fő.

Jelentkezési feltétel:

  • A START kurzus elvégzése
  • rendszeres gyakorlás
  • alapvető anatómiai ismeret ajánlott

A kurzus végén csak az kap oklevelet, aki megfelelően elsajátította a technikát!

JELENTKEZEM A TANFOLYAMRA!

JELENTKEZÉSI TÁJÉKOZTATÓ

KÉRDÉSED VAN?

ajandek barna 64

Ajándékkártya

kezeles

Kezelés

 

Human Super Sense - Emberi Érzékelés Felsőfokon

Az ember elfeledett, ősi képességének felélesztése és fejlesztése. Az újratanult érzékelés alkalmazása a munkában és a magánéletben.
Cél: egészséges élet és az emberi kapcsolatok minőségének javítása.