Láma Ole Nydahl

oleLama Ole Nydal ajánlólevele.
 
 
 
 
 
Dr. Szakolczai Éva szakorvos, Igazgató Főorvos

Nem tagadom, elkeseredésemben korábban már gondolkodtam plasztikai sebészeti megoldásokban is. Azonban mindig ott volt bennem a kérdés: vajon ez megoldja-e a bennem megbúvó tisztázatlan kérdéseket, kioldja-e belőlem azt a sok, lerakódást", amit, begyűjtöttem" már eddigi életem során ? És mi van akkor, ha nem, ha csak még rosszabb helyzetet idéz elő a belsőmben, hány műtétre lenne akkor még szükségem...??? Természetesen a plasztikai sebészetnek és sok más kezelésnek is megvan a maga helye, szerepe a gyógyításban, alakformálásban, én mégis ezt a szelíd és rendkívül hatékony módszert választom továbbra is és mindenkinek javasolom, hogy próbálja ki, hangolódjon rá a saját belső énjére, tisztítsa ki stressz blokkjait, fiatalodjon, csinosodjon, formálódjon Franz kezeléseinek segítségével.
 
Illényi Katica

illényiItthon kevés zenész figyel arra, hogy fizikailag is vigyázzon magára. A hegedűsök például negyvenéves koruk körül már tele vannak hátfájdalmakkal, ízületi, csukló és karproblémákkal. Nekem is nagyon görcsös a vállam, itt "jön ki" minden stressz. Már régóta kerestem egy jó masszőrt, aki tudna ezen segíteni, és egy ismerősöm révén jutottam el Franzhoz. Ő már az első találkozásunkkor öt perc alatt kimasszírozta a vállamból a szűnni nem akaró fájdalmat. Ez annyira segített, hogy később egy háromórás nagykezelésre is visszamentem hozzá. A kezelés alatt időnként ugyan fájdalmas volt, amikor Franz a különböző blokkokat oldotta, de utána egyszerűen könnyű voltam, úgy éreztem magam, mintha röpködnék, ugyanakkor nagyon nyugodt voltam. Fantasztikus érzés, mindenkinek ajánlom, hogy kipróbálja!
 
Bettina Stark

bettinaPicinyem! Pont az látszik meg mindenkin, amit megeszik! Most a kezelések után újra aktív vagyok és még fogytam is 40 kilót! Köszönöm Franz
 
 
 
 
 
Tina

Mindenkinek ajánlom, aki még nem próbálta. Különleges élményben lesz része, mivel észrevehetően megváltozik tőle az élete, az egész szemlélete, testének összes funkciói. Az enyém is alapjaiban megváltozott, amit csak köszönni tudok. Én rendszeresen tapasztaltam, hogy a kezelés alatt testem ideális formát vett fel, zsírpárnáim minimálisra csökkentek, az idegi feszültségeim oldódtak, kiegyensúlyozott életem lett. Ajánlom mindenkinek, mert ez a kezelés valóban rendkívüli és egyedi. Szerintem minden pénzt, időt megér ennek az újfajta módszernek a kipróbálása. Köszönöm még egyszer, hogy részese lehettem ennek a precíz, kifogástalan munkának, hozzáállásnak.