aktiv1

ACTIVE EFFECT

A hosszú, aktív élet és az ideális testforma elérésének működő módszere!

hajvidam

BEAUTY EFFECT

Speciális, testrészekre irányuló kezelés, az egészséges szépség elérése érdekében.

kezenerg

ENERGY EFFECT

Stresszoldó, energetizáló, közérzet javító, harmonizáló kezelés.

A természetben megtalálható anyagokat, testeket atomok alkotják, melyek a kvantumok törvényei szerint működnek. Az anyagra utaló szubatomi, rezgő kisugárzásoknak a jelzése egyesül az emberi test idegein futó rezgésekkel. Ennek következtében interferencia érzékelhető, mely beazonosítható. Így megkülönböztethetőek a legkülönfélébb anyagok, akár még az emberi test idegi, szervi, más anyagi részei is.

A szervezetünk egy hatalmas labirintus, amelyben minden összefügg mindennel, és ennek az agy az irányító központja. A hozzá érkező üzenetekre reagálva küldi tovább az utasításait a szerveknek. A testen belüli üzenetváltás rezgések formájában zajlik az idegpályákon. Az ételből, vízből, levegőből átalakított sugárzó bioenergiát, az agyi impulzusok rezgései szállítják a szervekhez. Ezek rezgései különbözőek, mely az anyagától, erezetétől, tömörségétől függ. Ha az életenergiának az áramlásában zárlat áll be, a blokkoknál megváltozik a rezgés, így téves információ szállítódik az agyhoz. Ezért az védekező folyamatot indít el, amelynek következtében az immunrendszer teljesen kifáradhat, bizonyos szervfunkciók lelassulhatnak, elváltozások alakulhatnak ki.

A blokkok kioldása során felszabadulnak az idegpályák. A rajtuk áramló agyi impulzusok úgy befolyásolják a sejtcseréket, hogy az előnytelen elváltozásokat lebontva épülnek tovább az új sejtek. Ennek eredménye: a vitalitás növekedése, totális visszafiatalodás, ideális testforma kialakulása, energikus, hosszú élet.

CÉGVEZETŐK FIGYELMÉBE