Meghirdetett időpontok:

2019. november 23-24. és december 7-8.

 

vizEzen a kurzuson a sok gyakorlatnak köszönhetően már az első napon képessé válsz bizonyos rezgések megkülönböztetésére.

Megismerkedsz a HUMAN SUPER SENSE tudományos hátterével, múltbéli gyökereivel és alkalmazási lehetőségeivel. Gyakorlatban megtanulod, hogyan működik a tested, mint szenzor. Gyakorlod a rezgések érzékelését, megismerkedsz a legkülönbözőbb anyagtípusok frekvenciáival és megtanulod megkülönböztetni azokat egymástól. Felfedezed a környezeted szubatomi rezgéseit, megvizsgálod a naponta használt és fogyasztott termékeket (Pl: élelmiszerek, víz, gyógytermékek, ékszerek, stb.). Sőt saját érzékeléseddel teszteled a leggyakrabban reklámozott készítményeket is! Mindeközben megfigyeled, hogy a más-más anyagból érkező rezgések tested mely szervének idegpontján „jelez”. Így azt is megtudhatod, hogy azok milyen pozitív vagy negatív hatással vannak rád, egészségedre, vitalitásodra.

A START kurzuson megtanulod, hogyan érzékelhető a föld kisugárzás, majd otthonodban vagy munkahelyeden önállóan kiméred azt, pontosan kiszűrve a negatív élettani hatású csomópontokat.

femek1A tanfolyam során megismerkedsz a HUMAN SUPER SENSE más alkalmazási területeivel is, bepillantást kapsz a BODY kurzus tananyagába, megtapasztalhatod újratanult ősi képességed különleges alkalmazását is.

letakarasA kurzus végén képes leszel például arra, hogy megtalálj letakart tárgyakat csupán rezgéseik alapján az EMBERI ÉRZÉKELÉS FELSŐFOKON képességének alkalmazásával. De ami még ennél is fontosabb, ily módon meg tudod különböztetni a számodra hasznos építő elemeket, illetve az értéktelen romboló hatású anyagokat. Ki tudod válogatni azokat a dolgokat, termékeket, melyekkel életminőségedet pozitívan tudod befolyásolni. A legjobb kritikussá válhatsz és jól fizető munkákat szerezhetsz új, különlegesen kifinomult képességeddel.

kovek

AGYI IMPULZUSOK

 

Őseink érzékelték az anyagokból kiáramló elektromágneses kisugárzásokat. A kifinomult érzékelést használták gyógyításra, élelemkeresésre, álcázásra, veszély észlelésére és elhárítására valamint a szavak nélküli, gondolati síkon történő kommunikációra. A tudomány szerint a civilizáció által elfelejtett ősi emberi képességek újra tanulhatók!

Te is szeretnél „olvasni” mások gondolataiban? Jó lenne tudni, hogy mi igaz abból, amit hallasz és mi nem az? Hogy mire számíthatsz másoktól? Most megismerheted a válaszokat! Érzékeld a valóságot!
A tudomány ismeri a jelenséget: a különböző anyagok elektronjainak rezgő mozgása, a frekvencia szállítja az anyagra utaló információkat. Amikor az egyik ember agyi impulzusainak rezgése találkozik a másik ember testében lévő agyi kontakt idegpontjaival, akkor az ezeken érzékelhető, felerősödő rezgésekből pontosan kiolvasható az igazi szándék…

Hazudj, ha tudsz! Ezt a hazugságvizsgálót nem lehet becsapni, mert az idegek elárulnak mindenkit!

gyogyteak

Ezen a kurzuson megismerkedsz a szándékok és gondolatok érzékelésének módszerével, megtapasztalod a gondolati síkon történő kommunikációt, gyakorlod a rejtett, pl. földalatti vagy fal mögötti dolgok, élőlények helyzetének meghatározását, kipróbálod saját „radarod” működését.

Fedezd fel magadban Őseid tudását! Érzékelj!

A START kurzus időtartama: 4x6 óra
Ára: 53.000 Ft a kurzus kezdésekor
Csoportok jelentkezése esetén az időpont és a helyszín az igények szerint választható! (személyes egyeztetés szükséges) Egy csoport minimum létszáma 10 fő.

TANFOLYAMRÓL MONDTÁK

JELENTKEZÉSI TÁJÉKOZTATÓ

AJÁNDÉKKÁRTYA