Meghirdetett időpontok:

 

csontvazasEzen a kurzuson megtanulod, hogy a test szerveinek kapcsolata, az idegeken futó agyi impulzusok is érzékelhetőek. Frekvenciájuk alapján megkülönböztethetőek a rajtuk képződött problémák, elváltozások, funkciózavarok. Egy szóval megállapíthatóak a legkülönfélébb testi tüneteket kiváltó okok.

A BODY kurzuson megtapasztalod, hogy az emberi szervezet egy hatalmas labirintus, amelyben minden összefügg mindennel. Ennek az agy az irányító központja, mely a hozzá érkező üzenetekre reagálva küldi tovább az utasításait a szerveknek. A testen belüli üzenetváltás rezgések formájában zajlik az idegpályákon.

Activeffekt

A tanfolyamon elsajátítod ezen „üzenetek” felismerését. Az emberi test egy nyitott olvasókönyv lesz számodra, ha az itt bemutatott technikákat rendszeresen gyakorlod!
Több tudomány felhasználásával a résztvevők megtanulják az EMBERI ÉRZÉKELÉS FELSŐFOKON módszerrel végrehajtani a következőket: akupunktúra,- akupresszúra,- nemeskőgyógyászat,- csonthelyremozgatás alapjait és az igazi hosszú élet titkát, a speciális HUMAN SUPER SENSE testkezeléseket.

A kurzus végén a sok gyakorlatnak köszönhetően képes leszel például arra, hogy az EMBERI ÉRZÉKELÉS FELSŐFOKON képességének alkalmazásával csupán rezgéseik alapján megtaláld és felismerd a blokkokat saját magadon, vagy másokon. Sőt, azok kioldásának módját is megtanulod!

energiaAz idegpontok gyakorlása és visszaellenőrzése az ember nagyságú akupunktúra demonstrációs babán nagyon hasznos a diagnózis megállapításánál.

A felszabaduló idegpályákon áramló agyi impulzusok úgy befolyásolják a sejtcseréket, hogy az előnytelen elváltozásokat lebontva épülnek tovább az új sejtek. Ennek eredménye: totális visszafiatalodás, ideális testforma kialakulás, csupán az idegek stimulálásával.

A kurzus elvégzése új dimenzióba helyezi az egészség, a hosszú élet és szépség fogalmát. A végzettek egy hasznos és különleges érzékelési technikával lesznek gazdagabbak, melyet éppoly eredményesen alkalmazhatnak a szakemberek gyógyító- és testszépítő tevékenységük hatékonyabbá tételére, mint mások önmagukon, ideális testi-lelki állapotuk elérése céljából.

massageTanácsadói, kiegészítő tevékenységek és felhasználásai: nemes kövek, öntvények-ékszerek, a földkisugárzás bemérése-levédése, egyedi esetekben táplálkozási tanácsok, gyógynövények, vitaminok, gyógyszerek, vizek egyéni anyagi vizsgálata.

A világon páratlan tudásra teszel szert!

A BODY kurzus időtartama: 4x6 óra
Ára: 53.000 Ft a kurzus kezdésekor
Csoportok jelentkezése esetén az időpont és a helyszín az igények szerint választható! (személyes egyeztetés szükséges) Egy csoport minimum létszáma 10 fő.

TANFOLYAMRÓL MONDTÁK

JELENTKEZÉSI TÁJÉKOZTATÓ

AJÁNDÉKKÁRTYA